Istorija

2016

Otvaranje

Otvaramo prvi restoran Osteria Mozzarella u Bloku A, Novi Beograd.

Ideja je bila jasna – autentična italijanska kuhinja, porodična atmosfera i domaćinski pristup gostima. Od samog početka gradimo identitet restorana koji neguje jednostavnost, kvalitet i emociju.

2017-2023

Razvoj koncepta

Uspostavljamo jelovnik po italijanskim regijama i razvijamo filozofiju vinske karte.

Naš tim, predvođen master šefom Dejanom Stankovićem, kreira autentična jela po uzoru na domaće italijanske recepte. U saradnji sa somelijerima, uvodimo Malu školu vina i afirmišemo kulturu vinskog uživanja.

2023-2024

Proširenje poslovanja

Brend Osteria Mozzarella postaje prepoznatljiv po spoju italijanske tradicije i domaće topline. Restorani postaju mesta okupljanja porodica, prijatelja i poslovnih ljudi. Uvodimo „Dan Srbije“ – nedeljni meni inspirisan lokalnom kuhinjom.

2024 - danas

Sarajevo

Otvaramo restoran u Istočnom Sarajevu i postajemo sinonim za italijanski ukus u Srbiji i regionu.

Naša misija je jasna – da svaki gost oseti Italiju u tanjiru, kroz vino, miris i atmosferu. Radimo na unapređenju franšiznog modela i pripremamo sledeći korak u razvoju: restoran u okviru naše buduće vinarije u Šumadiji.