Kulinarsko iskustvo je sticao u mnogim prestižnim restoranima kao što je restoran “Zvezdara teatar”, a šef kuhinje je bio na brodu ”Blue line” u Splitu, restoranu “Green Bar” kluba Underground, čuvenim prestoničkim restoranima “Dorian Gray”, “Ada” i “Panta Rei”. Pisao je jelovnike i postavljao kuhinje u nekoliko restorana i hotela u zemlji i inostranstvu kao što su “Azzaro Red Club”, “Poco Loco” u Pančevu, restoran “Med”, caffe restoran “House” u Beogradu, restoran “Picasso” u Budvi, caffe-restoran “Arabica” u Kruševcu, Best Western Hotel “Rogge” u gradu Resita u Rumuniji.

Više puta je objavljivao svoje radove za stručne časopise i bio učesnik u emisijama koje promovišu kulinarstvo. Njegova kreativnost i konstantna potraga za novim receptima, ogledaju se u mnogim nagradama za kulinarstvo, među kojima su mu najdraže: Srebrna medalja Gastro 1991, srebrna medalja Dani Hrvatskog kulinarstva Varaždinske toplice 2012. i bronzana medalja na Belgrade gastro festu 2014. godine. Poseduje licencu sudije Svetske kulinarske federacije, titulu Viteza trogirske gastronomije, sertifikat za somelijera, ali i zahvalnicu Britanske ambasade za saradnju i promociju Britanske kulturne baštine. Učestvovao je u nekoliko dobrotvornih akcija za decu i humanitarnoj akciji “Život za život” za pomoć obolelima od ALS-a.

Član je Kulinarske federacije Srbije, Hrvatskog kuharskog saveza, Udruge kuhara Istarske županije i počasni član Udruge kuhara Bjelovarsko-Bilogorske županije. Među kolegama je poznat kao inicijator druženja, takmičarskih, kulinarskih, ali i onih “za dušu”.